3-6 Aralık 2013 Temsa Global Otobüs Grubu Kıbrıs Bayi ve Servis Toplantısı

Temsa Global Otobüs grubunun Kıbrıs bayi ve servis toplantısı organizasyonunu üstlenen firmamız, 35 kişilik grubu Vuni Palace otel‘de konaklatmış; toplantı hizmeti ile 2 günlük şehir turları sunmuştur.

Temsa ve Kibris.com.tr

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen katılımcıları 3 ve 4 Aralık tarihlerinde havalimanında karşılayıp, Girne’de Vuni Palace otel‘e yerleştirdik.4 Aralık günü öğlene kadar süren toplantının ardından yarım günlük Mavi Köşk ve Alsancak Şehitliği turumuzu tamamladık. 5 aralık sabahı saat 09:00’da Lefkoşa/Magosa turumuz için, rehberimiz eşliğinde otobüsümüz ile hareket ettik. İlk durağımız olan Boğaz şehitliği ardından, Lefkoşa’da Barbarlık müzesini ziyaret edip, kentin eski kısımlarındaki Osmanlı eserlerini gezip gördük. Öğle yemeğinin ardından, Magosaya hareket ettik. Kapalı Maraş şehrinin panaromik gezisinin ardından Magosa sur içinde gezintimizi sürdürüp, Namık Kemal Zindanı, Venedik Sarayı ve Lala Mustafa Paşa camiini ziyaret ettik. Gün sonunda otelimize dönerek gezimizi sonlandırdık.

6 Aralık Cuma günü ise misafirlerimizi gruplar halinde Ercan havalimanına götürüp, Türkiye’ye uğurladık.

Temsa Global, Otobüs grubuna, sayın İbrahim Bolat bey’in nezdinde bu gezilerinde kibris.com.tr‘yi seçtikleri için teşekkür ederiz.

Temsa ve Kibris.com.trTemsa GrupTemsa GrupTemsa Grup

Yazar hakkında Tüm yazıları gör Yazarın websitesi

Uzoma Jaja - Wachuku

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogcu bunu beğendi: