Kıbrıs’ta Villa Kiralama

Kıbrıs tatilinizde, konaklama seçenekleri arasında lüks müstakil villaların olduğunu biliyor muydunuz? Girne’nin en doğusundan en batısına kadar geniş bir alana yayılmış olan villalar, hem ekonomik tatil geçirmek isteyen kalabalık gruplara, hemde gözlerden uzak romantizm yaşamak isteyen çiftlere hitap ediyor. 2 kişiden 10 kişiye kadar kapasitesi olan çeşitli villalar, merkeze yakın köylerde ve denize yakın sayfiye yerlerinde bulunmaktadır.

Tatillerde, otellerin kalabalık ortamından sıkılan ve sevdikleriyle birlikte baş başa lüks bir Kıbrıs tatili geçirmek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat Kıbrıs Villa Kiralama!  Villalarımızın büyük bir çoğunluğu müstakil ve özel havuzludur. Bazı villalarımız ise site içerisinde ve ortak havuza sahiptirler. Özellikle gözlerden uzak olmak isteyen misafirlerimiz için hiç bir yerden görünmeyen havuza sahip özel villalarımız da mevcuttur.

1
2
10
15

Villalarımızın çoğunda minimum 6 gün kiralama zorunluluğu vardır. Ancak; az sayıda villamızda minimum 3 gün kiralama seçeneği bulunmaktadır. Villalar tam donanımlı olup, ihtiyacınız olan her türlü eşya ve araç gereci bünyelerinde bulundurmaktadır.

 

Özellikle 6 ila 8 kişilik grupların villa konaklamaları, kişi başı hesabı yapıldığında çok ekonomik olmaktadır. 3 ve 4 yatak odalı lüks villalarımızda hem keyifli vakit geçirip hemde konaklamadan tasarruf ederek, tatilinizde Kıbrıs’ı gezip görmeye daha çok fırsat bulursunuz.  Hemen şimdi villalarımıza bir göz atın ve tatilinizi geçireceğiniz villayı seçin!

Yazar hakkında Tüm yazıları gör Yazarın websitesi

kibris.com.tr

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogcu bunu beğendi: